TENISZISKOLA

Szeptembertől új tenisziskola indul városunkban, ennek a célcsoportja elsődlegesen a gyerekek, az utánpótlás korosztály és a felnőtteknek is lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerkedjenek a sportág alapjaival. Flórián Márk vezetőedző és Kollár Katalin tenisz oktató  várják a sportolni és tanulni vágyókat. 

Három csoport (piros, narancssárga és zöld) indul az utánpótlás korosztályban, ide öt éves kortól tizenhét éves korig várjuk a fiatalokat. Folyamatosan lehetőséget biztosítunk arra, hogy az új érdeklődők később is becsatlakozzanak hozzánk.

Azokat a felnőtteket is szívesen látjuk, akik szeretnének a sportág alapjaival megismerkedni, szakszerű irányításra van szükségük ahhoz, hogy tovább fejlődhessenek. 

Minden korosztálynak olyan feladatokkal készülünk, amelyek megfelelnek az életkori sajátosságaiknak, elegendő kihívást tartogatnak és fejlődni tudnak általuk.

Hetente háromszor, másfél órában biztosítunk edzéslehetőséget csoportjaink számára. 

CSOPORTOS ÓRÁK

Tenisziskolánk foglalkozásaira olyan 5-17 éves korú gyerekeket várunk, akik szeretnék jobban megismerni a sportág alapjait.

PIROS CSOPORT

Azoknak, akik még most ismerkednek a tenisszel

NARANCSSÁRGA CSOPORT

Azoknak, akik már magabiztosan mozognak a pályán

ZÖLD CSOPORT

Azoknak, akik igazán komolyan gondolják a teniszezést

TENISZ MINDENKINEK

Teniszóráink között mindenki talál magának és szintjének megfelelő lehetőséget, versenyeinken pedig összemérheti tudását csapattársaival.

FELNŐTT OKTATÁS

Azoknak, akik szeretnék elsajátítani a sportág alapjait

EGYÉNI ÓRÁK

Azoknak, akik még keményebben küzdenek a héjaikért

VERSENYEK

Azoknak, akik versenykörülmények között is bizonyítani szeretnének